Menu Sluiten

Onze diensten

Bij Kalk Hoogwerkers kunt u in de eerste plaats natuurlijk terecht voor het huren van een hoogwerker. Daarnaast bieden wij echter ook een aantal aanvullende diensten aan, zoals calamiteitenservice, verkeerstechniek en hoogwerker keuringen. Hieronder vertellen we hier iets meer over.

Hoogwerker verhuur

In de eerste plaats kunt u bij ons natuurlijk een hoogwerker huren. De verschillende soorten hoogwerkers die wij te huur hebben, vindt u op onze verhuurpagina.

Hoogwerker keuringen

Het is ook mogelijk om bij ons een hoogwerker te laten keuren. Zo kunt u veilig en zonder zorgen op pad met uw hoogwerker. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Calamiteitenservice

Ook voor calamiteiten zijn wij altijd bereikbaar. Het is mogelijk om bij een calamiteit een hoogwerker te huren, maar ook het ontvangen van assistentie bij het tijdelijk herstellen van schades behoort tot de mogelijkheden. Wilt u met spoed een hoogwerker huren? Wij kunnen deze leveren zowel met- als zonder machinist.

Verkeerstechniek

Doordat wij een gecertificeerd specialist TVM in ons team hebben, kunnen wij ook verkeersplannen opstellen. Daarnaast kunnen we de vergunningen hiervoor regelen en de afzettingen plaatsen en instandhouden. Ook hebben we het Vakman TVM certificaat.

Diverse reinigingsdiensten

Het is ook mogelijk om Kalk Hoogwerkers in te huren voor diverse reinigingsdiensten. Hierbij kunt u denken aan glasbewassing, gevelreiniging, het schoonmaken van dakgoten en meer. Neem gerust contact op voor meer informatie.